• Årsager til brud på kæbeknuserens hovedaksel
  • Årsager til brud på kæbeknuserens hovedaksel
  • Årsager til brud på kæbeknuserens hovedaksel

Årsager til brud på kæbeknuserens hovedaksel

1. Selve udstyrets ydeevne
Ved fremstilling af excenthc-akslen, hvis varmebehandlingen ikke udføres godt, reduceres excenthc-akslens træthedsmodstand.Når først den støder på relativt hårde eller ubrydelige materialer, vil der blive genereret modstand, hvilket vil øge belastningen på excenthc-akslen og gøre excenthc-akslen tilbøjelig til at revne.Excenthc-akslen vil knække.

2. Forkert hastighedskontrol
Når belastningen ændres, forstår hastigheden af ​​den tilsvarende dieselmotor også relativt store udsving.Hvis omdrejningstallet samtidig er for stort, er tomgangshastigheden også relativt høj, hvilket vil påvirke stabiliteten af ​​kæbeknusermotoren og fremskynde sliddet på karrosseriet..Hvis hastighedsreguleringen samtidig er for lille, vil det også forårsage ustabil drift af motoren.
kæbe-knusere-struktur
3. Forkert betjening
Ved fodring vil en pludselig forøgelse af fodringen eller ændring af materialets øvrige egenskaber medføre, at maskinen midlertidigt ikke kan kontrollere, hvilket resulterer i et fænomen med hurtig og langsom hastighed, så kæbeknuseren bliver ustabil under højhastighedsdrift.Fremskynd sliddet på excenthc-akslen.

4. Forkert struktur og layout
Hovedårsagen er, at den strukturelle udformning af excenthc-akslen er urimelig, og spændingskoncentrationen er let at opstå.Det manifesteres hovedsageligt i den store interferens af den parringsoverflade af excenthc-akslen og den bevægelige kegle, for lille filterfilet og ingen aflæsningsrille, hvilket er let at forårsage langvarig overbelastning af udstyret. fremskynde slid, og for de excenthc-aksler med en mindre bredde er den mere tilbøjelig til at gå i stykker.


Indlægstid: 12-november 2021