• Almindelige fejl ved mineknusningsudstyr!
  • Almindelige fejl ved mineknusningsudstyr!
  • Almindelige fejl ved mineknusningsudstyr!

Almindelige fejl ved mineknusningsudstyr!

På nuværende tidspunkt omfatter almindeligt anvendte knuseudstyrkæbeknuser, kegleknuserogslagknuser.
Sliddelene af kæbeknuseren omfatter hovedsageligtbevægelig kæbeplade, fast kæbeplade, excentrisk aksel og leje.Sliddelene af kegleknuser omfatter hovedsageligtkonkave, Mantel, hovedaksel, excentrisk bøsning.Sliddelene af slagknuseren er hovedsageligtblæsestang.
(1) Fejl i udstyrsstruktur.En stor del af udstyrets slitage skyldes fejl i udstyrsinstallationen, såsom små huller i konstruktionsdele, skæve konstruktionsdele osv., hvilket resulterer i ujævn drift af udstyrsdele eller ujævne kontaktkræfter, hvilket resulterer i alvorligt lokalt slid.
(2) Materialets hårdhed er for stor.Materialets hårdhed er en vigtig faktor, der påvirker knuseeffektiviteten af ​​knuseren, og det er også den vigtigste faktor, der forårsager slid på tandpladen, knusehulen og andre dele, der direkte kommer i kontakt med malmen.Jo større hårdhed materialet er, jo større er vanskeligheden ved at knuse, så knusningseffektiviteten af ​​knuseren reduceres, slidhastigheden accelereres, og knuserens levetid forkortes.

unavngivet_副本
(3) Forkert foderstørrelse.Hvis foderstørrelsen er forkert, vil det ikke kun påvirke knusningseffekten, men også forårsage alvorligt slid på tandpladen, trykpladen og foringen.Når foderstørrelsen er for stor, vil knuseren med en glidende struktur blive mere alvorligt beskadiget.
(4) Udstyrets smøreeffekt er ikke ideel.Utilstrækkelig smøring er hovedårsagen til lejeslid.Fordi lejet bærer en relativt stor belastning i produktionen, er friktionskraften af ​​lejet i drift relativt stor, og lejet udsættes for alvorligt slid.
(5) Miljøfaktorer.Blandt miljøfaktorerne er det støv, der har den største indvirkning på knuseren.Knusningsoperationen af ​​knuseren vil producere en stor mængde støv.Hvis udstyrets tætningseffekt ikke er god, vil støvet beskadige knuserens kraftsystem på den ene side og forårsage alvorligt slid på kraftsystemet;på den anden side vil det påvirke knuserens smøresystem på grund af støvet.Ind i smøredelen er det let at øge sliddet på den smurte overflade.


Indlægstid: 22. oktober 2021